© Powered by SiteSpirit

 
header_01.jpg

logo.png

Hoka Soest

PC210009.jpg

Activiteiten Hoka Soest BV op 1 maart 2010 verkocht aan GEPU
Na meer dan 25 jaar actief geweest te zijn als bezorggrossier van restaurants, cafetaria's, sportclubs, scholen en instellingen in de regio midden Nederland  heeft Peter Brouwer, directeur eigenaar van Hoka Soest BV besloten zijn bedrijf te verkopen. Er is door meerdere bedrijven belangstelling getoond om het bedrijf en de klantenkring over te nemen. Na intensieve gesprekken is overeenstemming over de overname bereikt met GEPU Zelfbedieningsgroothandel BV te Utrecht. Dit familiebedrijf, dat al 35 jaar bestaat, is uitgegroeid tot de totaalleverancier op het gebied van food en non-food artikelen voor horeca en grootverbruikers. Door de combinatie met HOKA Soest versterkt GEPU zijn positie in het uitleversegment in midden Nederland en is daarmee nog beter in staat om vorm te geven aan de extra service graad die men haar klanten graag wil bieden.
Peter Brouwer (Hoka): 'Ik ben heel tevreden over het bereikte resultaat. Bij zo'n overname is veel bijzondere kennis en ervaring nodig, die je als ondernemer niet hebt. Gelukkig kon John ons langs alle klippen laveren'.
Wilbert van Putten (GEPU): 'Het waren de stevige onderhandelingen met John Oostveen (adviseur verkoper), maar ik kijk terug op een slagvaardig overnametraject'.


Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden