© Powered by SiteSpirit

 
header_02.jpg

logo.png

Tarieven

Iedere bedrijfsoverdracht is weer anders. In een gratis en vrijblijvend verkennend gesprek wordt nagegaan wat precies uw behoeften en uw wensen zijn. Op basis hiervan bieden wij u onze dienstverlening op maat aan.


Wij werken met concurrerende tarieven op basis van de volgende structuur:
Voor familieopvolging en enkelvoudige werkzaamheden (zoals bijv. een waardebepaling of specifieke consultancy) hebben we een vast uurtarief of een integrale totaalprijs. Voor begeleiding van het gehele proces van een bedrijfsovername werken we met een (gereduceerd) uurtarief in combinatie met een vergoeding bij succes.


!cid_image005_jpg@01CFC62F.jpg

Oostveen Bedrijfsovernames is gecertificeerd lid van de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB) en onderschrijft haar gedragscode. Dat houdt o.a. in dat wij bij een bedrijfsovername altijd in opdracht van een van de partijen optreden. Wij maken vooraf met u duidelijke afspraken over onze dienstverlening en de tariefstelling. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd en ondertekend. Onze algemene voorwaarden en de gedragscode van de BOBB vormen hier een onlosmakelijk onderdeel van. 

Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden